ZUN rádio má nové webové stránky

6. květen 2024

Digitální rozhlasová stanice ZUN rádio, která v tuto chvíli vysílá na vybraných kótách multiplexu TELEKO DAB, spustila v uplynulých dnech nové webové stránky. Náš portál na tuto skutečnost upozornil ředitel a zakladatel tohoto programu s elektronickou hudbou Ladislav Antoš.

Čtěte také

„Jsme součástí komunity kolem tradiční elektronické hudby, která chce přinést kvalitní house music do českého éteru. Zavázali jsme se bavit, inspirovat a spojovat tuto skupinu lidí, která zažila na počátku 90. let významný rozmach housové taneční hudby a chceme ostatním ukázat hodnotu zábavné, neohrané a kvalitní, od srdce dělané hudby. Každý track, který slyšíte v éteru, je pečlivě vybrán, aby zapadal do dramaturgie ZUN rádia,“ představuje se digitální projekt na svém webu.

Velký prostor věnuje na svých webových stránkách ZUN rádio také technologii DAB+. Jde o jediný distribuční kanál, který umožňuje stanici pozemní distribuci. Vedle toho se ZUN rádio věnuje i technologii Radio DNS, která umožňuje plynulé přepínání mezi klasickým a online vysíláním. Provozovatel umístil na svůj web pro zájemce také přímé odkazy na své streamy ve formátu AAC (128 kbps a 48 kbps) nebo MP3 (192 kbps) nebo informace o podpoře online aplikací.

autor: lukpo
Spustit audio

Související