Radio Austria od 1. května jako oe24 Radio, celoplošně vysílá v DAB+

30. duben 2024

Ve středu 1. května dochází k rebrandingu rakouské rozhlasové značky Radio Austria. Mediální skupina Österreich se ji rozhodla začlenit do médií nesoucí označení oe24. Vedle zpravodajské stanice oe24 TV dostupné volně ze satelitu Astra a webového portálu, bude možné na dosavadních vysílačích Radia Austria naladit oe24 Radio. Stanice je součástí celoplošné sítě DAB+ Austria.

Čtěte také

oe24 Radio bude i nadále provázet Rakušany osvědčeným mixem aktuálních hitů, nejlepších hitů posledních pěti dekád a nejrychlejším zpravodajstvím dne. Pevnou součástí programu každé vysílací hodiny jsou pochopitelně rakouští interpreti. Důraz bude kladen na zábavnou ranní show, která posluchače vždy informuje o aktuálním dění. Během dne je připraven pestrý program se spoustou hudby doprovázený moderátory.

Rozhlasová stanice slibuje, že každou hodinu zahraje posluchačům minimálně patnáct hitů. Generální ředitel oe24 Niki Fellner ke změnám na Radiu Austria uvedl: „Rebrandingem našeho rádia se oe24 stane první rakouskou mediální společností, kde mají všechna média společnou značku. Rádio, tisk, online, TV a sociální média – v budoucnu budeme naši hlavní značku oe24 přenášet na všech kanálech. oe24 Radio je nyní středem našeho 360stupňového mediálního domu.“

autor: lukpo
Spustit audio

Související